Boek dansers, dance acts, entertainers, stylisten, hostessen, modellen en artiesten via info@danceagency.nl.

Boekingskantoor Dance Agency is gespecialiseerd in urban en entertainment dance en is online te boeken. Maak ook gebruik van ons netwerk in heel Nederland en België.

Lees meer

House dance

De dansstijl house wordt uitgeoefend op house muziek.  House is een muziekstijl die is ontstaan aan het einde van de jaren 80'. De muziekstijl is ontstaan in Chicago waar ook de naam housemuziek vandaan komt. House stamt af van de discomuziek en wordt gekenmerkt door het gebruik van veel beats.

House dansen

Bij elke muziekstijl ontwikkeld zich vanzelf een dansstijl. De dansstijl house wordt al jaren beoefend door vele dansers en danseressen. House is een muziekstijl die nog steeds veel muziek voortbrengt. Van de danstijl house krijg je veel energie. Dit komt doordat house dance wordt gekenmerkt door veel energieke danspassen. House dance bevat veel invloeden uit de hipohopdans en is de laatste jaren steeds populairder geworden.  House dance is een dansstijl die barst van het zelfvertrouwen, lef en ruige bewegingen. In tegenstelling tot de klassieke dansstijlen kun je helemaal los gaan op de housemuziek.  Er wordt gedanst op raps, leuke ritmes en eigentijdse beats. Ook binnen de dansstijl house dance kennen we verschillende stromingen. Zo kennen we bijvoorbeeld afro house. Deze dansstijl is ontstaan in Afrika waar dj's verschillende soorten house muziek gingen mixen met bijvoorbeeld Afrikaanse drums en teksten.  House kent tegenwoordig veel invloeden uit verschillende landen.

Optreden als house danser

Kun jij goed house dansen? Vind je het leuk om op te treden of heb je zelf creatieve ideeën? Neem dan contact op met Dance Agency. Voor diverse opdrachtgevers hebben wij regelmatig optredens op het gebied van house dance. Ook als je je skills eerst nog iets verder wilt ontwikkelen kun je bij ons terecht, wij leiden je namelijk op tot een professionele house danser!

Ons op locatie boeken?

Wilt u ons op locatie boeken? Vul dan onderstaand contactformulier in. Wij zullen uw aanvraag zo spoedig mogelijk in behandeling nemen.

Schrijf je in!

Ben je danser, hostess of model? Vul dan onderstaand formulier in om je aan te melden bij Dance Agency.

Heeft u vragen?

Contact opnemen