Boek dansers, dance acts, entertainers, stylisten, hostessen, modellen en artiesten via info@danceagency.nl.

Boekingskantoor Dance Agency is gespecialiseerd in urban en entertainment dance en is online te boeken. Maak ook gebruik van ons netwerk in heel Nederland en België.

Lees meer

Dance acts

Met onze dance entertainment acts zorgen wij op iedere (dans)gelegenheid voor de ultieme entertainment factor.

Professionele dance acts

Iedere dansstijl vraagt om andere technieken. Daarom is een hiphopdanser niet altijd geschikt voor het dansen van ballet of stijldans. Hier houdt Dance Agency rekening mee. Wij hebben dansers en danseressen in dienst die uitblinken in een bepaalde stijl, maar ook allround danseressen. Welke dansers u het beste kunt boeken, hangt af van uw evenement. Samen met Dance Agency maakt u de beste keuze.

Dansers en danseressen zijn echte entertainment artiesten

Onze dansers en danseressen zijn echte entertainment artiesten. Of het nu gaat om een achtergronddans bij een optreden of concert, of een eenmalige act op een bedrijfsfeest; zij krijgen het publiek mee en maken uw evenement entertaining. Elke keer in een andere outfit, die uiteraard past bij het thema.

Onze dansers en danseressen kunnen o.a. worden geboekt voor:

  • videoclips;
  • achtergronddans;
  • dansshows;
  • workshops;
  • opening acts;
  • voorprogramma's;
  • hoofdact;

Heeft u zelf al een idee over de dance acts op uw evenement? Leg het aan ons voor, samen kunnen wij uw concept dan uitwerken tot werkelijkheid. Ook wanneer u een volledig nieuwe act wenst, kunt u met ons om de tafel gaan zitten. Wij gaan dan samen met onze choreograaf aan de slag om voor u een nieuwe, unieke dans act te maken.

Ons op locatie boeken?

Wilt u ons op locatie boeken? Vul dan onderstaand contactformulier in. Wij zullen uw aanvraag zo spoedig mogelijk in behandeling nemen.

Schrijf je in!

Ben je danser, hostess of model? Vul dan onderstaand formulier in om je aan te melden bij Dance Agency.

Heeft u vragen?

Contact opnemen