Boek dansers, dance acts, entertainers, stylisten, hostessen, modellen en artiesten via info@danceagency.nl.

Boekingskantoor Dance Agency is gespecialiseerd in urban en entertainment dance en is online te boeken. Maak ook gebruik van ons netwerk in heel Nederland en België.

Lees meer

Kleding door Dance Agency

Het is belangrijk dat de uitstraling van de hosts, hostessen en modellen op uw evenement past bij uw bedrijf. Bij Dance Agency heeft u de mogelijkheid om zelf modellen en hostessen uit te kiezen. Daarnast kiest u ook zelf welke kleding zij dragen. U kunt deze kleding uitkiezen bij onze kostuumverhuurdienst. Zo weet u zeker dat ook de kleding matcht bij uw bedrijf of evenement.

Styling en kleding op maat

Het is ook mogelijk om onze stylist te raadplegen voor uw feest of evenement. Het hele plaatje moet kloppen en daar hoort kleding ook bij. Onze stylist kan u adviseren.

Vindt u in ons assortiment niet de kleding die u zoekt? Dan kunnen wij zelfs kleding op maat maken. Met onze stylist bespreekt u uw wensen en de gewenste uitstraling. U reikt voorbeelden aan en eventueel krijgt u een sample van ons. Op deze manier is het ook mogelijk dat uw bedrijfslogo bijvoorbeeld op de kleding van de hostessen, modellen en danseressen staat.

Neem voor meer informatie of advies contact met ons op.

Ons op locatie boeken?

Wilt u ons op locatie boeken? Vul dan onderstaand contactformulier in. Wij zullen uw aanvraag zo spoedig mogelijk in behandeling nemen.

Schrijf je in!

Ben je danser, hostess of model? Vul dan onderstaand formulier in om je aan te melden bij Dance Agency.

Heeft u vragen?

Contact opnemen