Boek dansers, dance acts, entertainers, stylisten, hostessen, modellen en artiesten via info@danceagency.nl.

Boekingskantoor Dance Agency is gespecialiseerd in urban en entertainment dance en is online te boeken. Maak ook gebruik van ons netwerk in heel Nederland en België.

Lees meer

Dance Agency als modellenbureau

Het fungeren als modellenbureau is een steeds groter wordende tak van Dance Agency. Het inhuren van modellen wordt namelijk voor steeds meer evenementen gevraagd. Denk aan het inhuren van modellen voor fotoshoots, modeshows en als pasmodel. Uiteraard kunt u ook onze dansers en danseressen inhuren als model voor een evenement met het thema dans.

Modellen huren

Om uw brand of bedrijf te promoten, heeft u een model nodig dat past bij uw merk, de juiste uitstraling en de juiste maten heeft. Ons bestand bestaat uit professionele, goedopgeleide modellen. Onze modellen kunnen onder andere worden ingezet voor:

  • fotoshoots
  • modeshows
  • winkelpresentaties
  • als doorpasmodel
  • promotie
  • entertainment

Allround modellenbureau

Dankzij onze samenwerking met een groot modellenbureau (Models Inc. International NL) hebben wij een groot aanbod modellen en kunnen wij gebruik maken van een groot modellenbestand. Onze modellen worden op professionele wijze opgeleid, begeleid en ondersteund door Models-Inc-Int NL. Dit alles om uw evenement optimale toewijding te kunnen geven.

Soorten modellen die u bij ons vindt (ook mannelijke modellen!) zijn fotomodellen, catwalk modellen, fashion modellen, lingeriemodellen, entertainment modellen, promotiemodellen.

Ons op locatie boeken?

Wilt u ons op locatie boeken? Vul dan onderstaand contactformulier in. Wij zullen uw aanvraag zo spoedig mogelijk in behandeling nemen.

Schrijf je in!

Ben je danser, hostess of model? Vul dan onderstaand formulier in om je aan te melden bij Dance Agency.

Heeft u vragen?

Contact opnemen