Boek dansers, dance acts, entertainers, stylisten, hostessen, modellen en artiesten via info@danceagency.nl.

Boekingskantoor Dance Agency is gespecialiseerd in urban en entertainment dance en is online te boeken. Maak ook gebruik van ons netwerk in heel Nederland en België.

Lees meer

Dansoptredens van onze dansschool

Onze dansschool houdt regelmatig dansoptredens. Onze verschillende dansers en danseressen laten hun kunsten zien in bijvoorbeeld een theater, op een feest, als voorprogramma voor een andere act of tijdens een workshop.

Wilt u Dance Agency boeken voor een dansvoorstelling? Dat kan! Boek ons en geef daarbij uw wensen aan!

Choreografie dansoptreden

Heeft u een dans/choreograaf nodig? Hulp nodig bij het verzinnen van de pasjes of het maken van een volledige voorstelling? Dan kan Dance Agency u helpen! U kunt onze choreograaf inhuren voor de finishing touch van uw choreografie, maar ook voor het bedenken van een volledige choreografie van een dans, show of voorstelling.

Ook voor kleine dansoptredens, bijvoorbeeld tijdens een ander evenement, kunt u ons dans- en boekingskantoor boeken. Wij bedenken voor uw evenement een dans op maat of gebruiken een dans die we al hebben, afhankelijk van uw wensen.

Ons op locatie boeken?

Wilt u ons op locatie boeken? Vul dan onderstaand contactformulier in. Wij zullen uw aanvraag zo spoedig mogelijk in behandeling nemen.

Schrijf je in!

Ben je danser, hostess of model? Vul dan onderstaand formulier in om je aan te melden bij Dance Agency.

Heeft u vragen?

Contact opnemen