Boek dansers, dance acts, entertainers, stylisten, hostessen, modellen en artiesten via info@danceagency.nl.

Boekingskantoor Dance Agency is gespecialiseerd in urban en entertainment dance en is online te boeken. Maak ook gebruik van ons netwerk in heel Nederland en België.

Lees meer

Wie is Dance Agency?

Dance Agency is een boekingskantoor en organisatie bureau voor allround evenementen. Onze dansers en danseressen, hosts en hostessen doen er samen met onze modellen en andere acts alles aan om van ieder evenement een succes te maken. Als entertainment bureau zijn onze diensten in het verleden ingezet voor bijvoorbeeld modeshows, dance evenementen, festivals, foto shoots, beurzen en andere bedrijfsevenementen.

Van dansschool naar entertainment bureau

Dance Agency is ooit begonnen als dansschool, maar heeft zich steeds meer ontwikkeld als allround evenementenbureau. Uitbreiding van het personeel en het netwerk maakte de mogelijkheden en interesses groter en breder, en zodoende groeide de dansschool uit tot een volledig evenementenbureau. Allemaal vanuit de passie om van evenementen weer een echte beleving te maken en om horeca weer echt gastvrij te laten zijn. Nu zijn wij dagelijks bezig met het bedenken van creatieve concepten, het onderhouden en uitbreiden van ons netwerk en het vernieuwen van ons stylingaanbod.

Onze diensten

Onze diensten zijn breed en met onze klanten gaan wij altijd op zoek naar de meest passende oplossing voor het betreffende evenement. Onze diensten en entertainment acts bestaan onder andere uit:

Klik op de betreffende dienst om meer te lezen over de mogelijkheden.

Ons op locatie boeken?

Wilt u ons op locatie boeken? Vul dan onderstaand contactformulier in. Wij zullen uw aanvraag zo spoedig mogelijk in behandeling nemen.

Schrijf je in!

Ben je danser, hostess of model? Vul dan onderstaand formulier in om je aan te melden bij Dance Agency.

Heeft u vragen?

Contact opnemen