Boek dansers, dance acts, entertainers, stylisten, hostessen, modellen en artiesten via info@danceagency.nl.

Boekingskantoor Dance Agency is gespecialiseerd in urban en entertainment dance en is online te boeken. Maak ook gebruik van ons netwerk in heel Nederland en België.

Lees meer

Entertainment by Dance Agency

Dance Agency is er voor meer dan alleen dans. U kunt ons namelijk ook inhuren als entertainment act.  Hier hebben wij een vast team voor klaarstaan. Onze dansers en danseressen dansen namelijk graag op ieder evenement. Of het nu gaat om een dansvoorstelling, een beurs, een kinderfeestje of iets anders, dat maakt ons niet uit.

Entertainment

Om uw evenement van boeiende entertainment acts te voorzien werken wij samen met verschillende organisaties en andere entertainment bureaus. Zo werken wij samen met modellenbureau Models-Inc-Int NL. Wij leren de modellen lopen op de catwalk en we leren ze een paar danspassen. Zoekt u voor een evenement hostessen? Dat kunnen deze modellen ook! Daarnaast kunt u ons inhuren voor het geven van een workshop of een cursus. En uiteraard kunt u uzelf ook opgeven voor deelname aan de catwalktraining, bijvoorbeeld als teambuilding evenement of de training boeken als workshop.

Entertainment bureau voor bijzondere evenementen

Evenementen zijn in de dans- en promotiewereld niet ongewoon. En daar komt een hele organisatie aan te pas. Zodoende heeft Dance Agency zich ook gespecialiseerd in het organiseren van evenementen en zijn we nu ook een entertainment bureau.

Wij kunnen de hele organisatie van uw evenement op ons nemen, of enkel ondersteuning bij het plannen van een evenement. Optreden op deze evenementen is natuurlijk onze specialiteit, maar ook bij het opstellen en uitvoeren van een concept staan we u graag bij. We regelen de hostessen of hosts voor uw evenement, zorgen voor vermaak van uw gasten en maken het geheel tot een succes.

Voor meer informatie over de diensten van ons entertainment bureau kunt u contact opnemen. Bekijk tevens onze pagina's over modellen en hostessen.

Speciale eisen of wensen voor uw evenement zijn in overleg mogelijk.

Ons op locatie boeken?

Wilt u ons op locatie boeken? Vul dan onderstaand contactformulier in. Wij zullen uw aanvraag zo spoedig mogelijk in behandeling nemen.

Schrijf je in!

Ben je danser, hostess of model? Vul dan onderstaand formulier in om je aan te melden bij Dance Agency.

Heeft u vragen?

Contact opnemen