Boek dansers, dance acts, entertainers, stylisten, hostessen, modellen en artiesten via info@danceagency.nl.

Boekingskantoor Dance Agency is gespecialiseerd in urban en entertainment dance en is online te boeken. Maak ook gebruik van ons netwerk in heel Nederland en België.

Lees meer

Dance Agency als stylist en visagist

Om te kunnen voldoen aan de wensen van onze opdrachtgevers werkt Dance Agency met eigen visagisten en stylisten. Het is namelijk zeer belangrijk dat de styling van de danseressen, hostessen en modellen overeenkomt met het concept van uw evenement. Een passende stijl is daarbij van cruciaal belang. Onze visagisten en make-up artitst verzorgen de make-up en het haar van ons team. Eventueel kunnen wij ook uw eigen personeel stylen.

Visagie en styling voor het complete plaatje

De styling van de modellen en hostessen is heel belangrijk. De stijl moeten passen bij uw evenement en bij de boodschap die u probeert over te brengen. Een stijl creëren wij daarom altijd in goed overleg. Uw wensen en uw boodschap staat daarbij altijd centraal. De make-up, het haar en de kleding moet allemaal pasen bij die stijl en boodschap.Ons team professionele visagisten maakt onze modellen en hostessen nóg mooier.

Visagist en stylist inhuren

Onze visagisten en stylisten werken niet alleen voor ons. Via Dance Agency is het namelijk ook mogelijk om een stylist in te huren voor uw eigen evenement. Onze professionele visagisten en stylisten kunnen u helpen voorbereiden voor een fotoshoot, modeshow, beurs of ander evenement. Bij specifieke thema's zijn natuurlijk specifieke stijlen uit te werken.

Klik hier voor meer informatie over onze visagisten en stylisten >>

Ons op locatie boeken?

Wilt u ons op locatie boeken? Vul dan onderstaand contactformulier in. Wij zullen uw aanvraag zo spoedig mogelijk in behandeling nemen.

Schrijf je in!

Ben je danser, hostess of model? Vul dan onderstaand formulier in om je aan te melden bij Dance Agency.

Heeft u vragen?

Contact opnemen