Boek dansers, dance acts, entertainers, stylisten, hostessen, modellen en artiesten via info@danceagency.nl.

Boekingskantoor Dance Agency is gespecialiseerd in urban en entertainment dance en is online te boeken. Maak ook gebruik van ons netwerk in heel Nederland en België.

Lees meer

Kostuumverhuur

Onze opdrachtgevers hebben vaak speciale wensen wanneer het op de kleding van de hostessen, modellen of danseressen aankomt. Dat is begrijpelijk, want de kleding draagt bij aan de uitstraling van de act en de aankleding van het evenement. Dance Agency denkt graag mee over hoe een bepaalde uitstraling of een specifiek thema het beste tot uiting kan worden gebracht met de kleding. Daarom kunt u bij Dance Agency ook kostuums huren.

Kostuumverhuur door Dance Agency

Voor sommige promotie-acties worden de gekste kostuums gevraagd, terwijl voor andere acts juist galakleding of een driedelig pak de dresscode is. Via onze kostuumverhuur dienst kunt u aangeven welke kleding u het liefste ziet op uw hosts, hostessen, entertainment models of dansers/danseressen. Onze kledingverhuur is daarnaast niet enkel gekoppeld aan onze promotiediensten; u kunt onze kostuums ook huren zonder ons personeel.

Bijzondere kledingverhuur

Heeft u speciale wensen die u niet kunt vervullen met onze reguliere kledingverhuur dienst? Neem dan contact met ons op. Wij maken namelijk ook kleding op maat. Welke kleding of kostuums u ook wenst, Dance Agency heeft of maakt het voor u!

Ons op locatie boeken?

Wilt u ons op locatie boeken? Vul dan onderstaand contactformulier in. Wij zullen uw aanvraag zo spoedig mogelijk in behandeling nemen.

Schrijf je in!

Ben je danser, hostess of model? Vul dan onderstaand formulier in om je aan te melden bij Dance Agency.

Heeft u vragen?

Contact opnemen