Boek dansers, dance acts, entertainers, stylisten, hostessen, modellen en artiesten via info@danceagency.nl.

Boekingskantoor Dance Agency is gespecialiseerd in urban en entertainment dance en is online te boeken. Maak ook gebruik van ons netwerk in heel Nederland en België.

Lees meer

Aanvraag dansworkshop

Een dansworkshop van Dance Agency is ontzettend leuk en leerzaam! Onze workshops kunnen voor verschillend evenementen geboekt worden en zijn geschikt voor groepen van verschillende grootten. Onze dansworkshops zijn met name gericht op entertainment en zorgen voor een gezellige en feestelijke sfeer van uw evenement.

Dans workshop van Dance Agency: Iedereen kan dansen!

We kiezen er bewust voor om onze dansworkshops heel laagdrempelig te houden. Dit zodat iedereen mee kan doen, en zodat de geleerde danspassen ook ná de workshop nog eens in de praktijk gebruikt kunnen worden. De workshop is een gezellige, amuserende activiteit voor zowel dansers als de bezoekers.

Wilt u een dansworkshop boeken voor op een dansschool of moet de dansworkshop om een andere reden een hoger niveau hebben? Dan is dat natuurlijk ook mogelijk.

Hoe ziet de dance workshop eruit?

Dance Agency geeft al jaren workshops op scholen, feesten en andere evenementen. U kunt ons boeken voor een workshop dansen in verschillende stijlen, zoals breakdance, urban, house dance, moderne dans en meer. Hoe de dag eruit ziet is afhankelijk van de locatie van uw evenement, de duur van de workshop en uw overige wensen als organisatie. U kunt onze workshop dansen bijvoorbeeld boeken op locatie, maar ook in onze dansschool. U kunt ons boeken voor een half uur of een uur, maar ook voor de hele dag.

Wilt u ons boeken voor een groter project of evenement? Dan overleggen wij graag met u de mogelijkheden. Wij zijn ook te boeken voor optredens, waarvoor we unieke choreografieën zullen maken.

Neem contact op voor meer informatie of

Boek hier een dans workshop

Ons op locatie boeken?

Wilt u ons op locatie boeken? Vul dan onderstaand contactformulier in. Wij zullen uw aanvraag zo spoedig mogelijk in behandeling nemen.

Schrijf je in!

Ben je danser, hostess of model? Vul dan onderstaand formulier in om je aan te melden bij Dance Agency.

Heeft u vragen?

Contact opnemen