Boek dansers, dance acts, entertainers, stylisten, hostessen, modellen en artiesten via info@danceagency.nl.

Boekingskantoor Dance Agency is gespecialiseerd in urban en entertainment dance en is online te boeken. Maak ook gebruik van ons netwerk in heel Nederland en België.

Lees meer

Make-up and hair artist

Bij een entertainment act, dansoptreden, hostessen- of modellenperformance hoort een goede visagie en styling. De uitstraling van de artiesten moet met elkaar overeenkomen en bij elkaar passen, pas dan komt de act goed tot zijn recht. Om unanimiteit te garanderen regelt Dance Agency daarom zelf de visagie en styling. Hiervoor hebben wij eigen make-up artists en hair artists in dienst. Als opdrachtgever kunt u natuurlijk wel uw wensen kenbaar maken.

Wat doet de make-up artist van Dance Agency?

Onze make-up artist (MUA) verzorgt voornamelijk de make-up van onze eigen dansers en danseressen. Daarnaast kunt u onze MUA boeken voor eigen evenementen, zoals:

  • make-overs
  • kleur- en style analyses
  • make-up workshops
  • bruidsmake-up
  • grimeur (voor tv, film en fotografie)

Make-up en haar artiest op uw evenement

Ook als u geen hostessen of dansers nodig hebt op uw evenement, is het mogelijk om onze make-up artist in te huren. Heeft u een evenement waar het thema 'beauty' bij past, dan wilt u bijvoorbeeld een metamorfose-stand neerzetten. Onze make-up artist en hairstylist kunnen uw bezoekers een make-over of volledige metamorfose geven. Ook bij andere thema's, zoals glamour, is een make-up & hair artist een bijzondere vorm van entertainment.

Ons op locatie boeken?

Wilt u ons op locatie boeken? Vul dan onderstaand contactformulier in. Wij zullen uw aanvraag zo spoedig mogelijk in behandeling nemen.

Schrijf je in!

Ben je danser, hostess of model? Vul dan onderstaand formulier in om je aan te melden bij Dance Agency.

Heeft u vragen?

Contact opnemen