Boek dansers, dance acts, entertainers, stylisten, hostessen, modellen en artiesten via info@danceagency.nl.

Boekingskantoor Dance Agency is gespecialiseerd in urban en entertainment dance en is online te boeken. Maak ook gebruik van ons netwerk in heel Nederland en België.

Lees meer

Show dance

Showdance is een zeer vermakelijke vorm van dans. Deze dans brengt spektakel en show. Voor uw evenement wordt een choreografie op maat gemaakt, die wordt uitgevoerd door mooie, sexy en professionele danseressen in een kostuum dat past bij het thema van uw feest. Onze show danseressen zijn geschikt voor themafeesten, bedrijfsfeesten en festivals. Onze danseressen kunnen bijvoorbeeld ook als (achtergrond)danseres op een feest op een festival of in een discotheek optreden.

Succesvolle en ambitieuze show danseressen

De show danseressen van Dance Agency zijn succesvolle, ambitieuze danseressen die een dansopleiding volgen of hebben gevolgd. Zij zijn professionals op het gebied van theater en dans. Bij show dance kunnen alle soorten dansenstijlen worden gemixt en regelmatig wordt er gebruikgemaakt van attributen die het optreden nog spectaculairder maken!

Show dance danseressen boeken

Wilt u de danseressen van Dance Agency boeken voor een showdance optreden? Of wilt u informeren naar de beschikbaarheid of een offerte aanvragen? Neem dan contact op met Dance Agency via 084 8777 845 of stuur een e-mail naar info@danceagency.nl.

Showdance lessen volgen

Iedereen die houdt van dansen en graag in een groep danst op verschillende soorten muziek, kan zich inschrijven voor de danslessen van Dance Agency. Show dance bevat verschillende dansstijlen die je ook allemaal afzonderlijk kunt volgen!

Ons op locatie boeken?

Wilt u ons op locatie boeken? Vul dan onderstaand contactformulier in. Wij zullen uw aanvraag zo spoedig mogelijk in behandeling nemen.

Schrijf je in!

Ben je danser, hostess of model? Vul dan onderstaand formulier in om je aan te melden bij Dance Agency.

Heeft u vragen?

Contact opnemen