Boek dansers, dance acts, entertainers, stylisten, hostessen, modellen en artiesten via info@danceagency.nl.

Boekingskantoor Dance Agency is gespecialiseerd in urban en entertainment dance en is online te boeken. Maak ook gebruik van ons netwerk in heel Nederland en België.

Lees meer

Reviews en projecten

Reviews

Sharon beoordeelde danceagency met een 10 uit 10 Plaats: Eindhoven     Geplaatst op: 20-09-2015 bericht:   “I love Dance Agency!! Altijd gezellig”
Marvin beoordeelde danceagency met een 10 uit 10 Plaats: Roermond     Geplaatst op: 05-09-2015 bericht:   “Next level and high quality”
Amanda beoordeelde danceagency met een 10 uit 10 Plaats: Weert     Geplaatst op: 15-09-2015 bericht:   “Gezellig en enthousiast team”

Voltooide projecten

Miss Limburg International Verkiezingen

Dance Agency heeft een spetterende performance gegeven bij de verkiezingen van Miss Limburg 2015. Tijdens deze voorronde werden 15 dames geselecteerd om door te gaan naar de finale. De Miss Limburg International Verkiezingen werden georganiseerd door Models-Inc-Int-NL in samenwerking met Dance Agency. Onze live dance acts werden tijdens de pauze van de verkiezingen ingezet om het publiek te entertainen.

Fashion Class

Het evenement Fashion Class is een modeshow vol spectaculaire dance acts. Dance Agency heeft onder andere de choreografieën voor deze dance acts verzorgd. Er was een jury aanwezig die de kandidaten beoordeeld heeft op hun danstechnieken.

Georganiseerde workshops

Voor onze leden en niet-leden hebben wij in het verleden diverse dansworkshops georganiseerd:

  • workshop Justen Beer
  • workshop Timor Steffens

Lid van Dance Agency in de finale van AVRO Junior Dance

In 2014 behaalde een van onze dansleerlingen de finale van AVRO Junior Dance. Het hele team van Dance Agency (dat Luna-Isabella ook getraind heeft) was aanwezig bij de halve finale, waarin de sterren van de hemel werden gedanst.

Pearle Event Utrecht

Dance Agency heeft de styling en choreografie van het Pearl Event in Utrecht verzorgd. De modellen zagen eruit als supersterren en hadden de passen van Dance Agency geleerd.

Ultimate hiphop bootcamp 2014

Voor de ultimate hiphop bootcamp 2014 heeft Stichting Limburg Danst het vertrouwen gegeven aan Dance Agency. Het evenement werd een groot succes, mede dankzij de door ons georganiseerde workshops.

Ons op locatie boeken?

Wilt u ons op locatie boeken? Vul dan onderstaand contactformulier in. Wij zullen uw aanvraag zo spoedig mogelijk in behandeling nemen.

Schrijf je in!

Ben je danser, hostess of model? Vul dan onderstaand formulier in om je aan te melden bij Dance Agency.

Heeft u vragen?

Contact opnemen