Boek dansers, dance acts, entertainers, stylisten, hostessen, modellen en artiesten via info@danceagency.nl.

Boekingskantoor Dance Agency is gespecialiseerd in urban en entertainment dance en is online te boeken. Maak ook gebruik van ons netwerk in heel Nederland en België.

Lees meer

Overige media

Overzicht van website partners welke zich bevinden in dezelfde of aansluitende branche. Heeft u een passende website en wenst u ook een vermelding op deze pagina? Neem dan contact met ons op.

 

Entertainment

Binnenkort een shopw, videoclip of fotoproductie? Overweeg dan eens Wies een visagiste aan huis  / professioneel stylist alsin Make-up Artist ( MUA ) ook voor videoclips en fotoproducties. Professionele make-up behandeling, ook bruids-make up : Ymfe make-up.

Ad People

Hostessing voor speciale gastvrije acts op maat en ander entertainment, ook totale evenementverzorging.

Last van een blessure aan knie, elleboog of schouder door te intensief dansen? Deze sportfysio met een gecombineerde specialisatie in manuele therapie staat goed bekend om hun oplossingsgericht vermogen in schouderklachten en als knieblessure specialist.

Hostessmodels.nl is de website van een hostessenbureau voor uiteenlopende typetjes voor bijvoorbeeld de opening van een evenement of beurs.

Evenement gerelateerd

Euro Print is een drukker die zowel textiel alsook regulier drukwerk levert, ook voor promotieflyers voor evenement en festivals.

http://www.art2business.nl achtergronden en wandbekleding voor training en evenement ruimtes middels fotobehang.

Overige

Brand People merkactivatie

TME staat voor the model experience een één dags workshop voor beginnende castingmodellen en figuranten.

Niet fit genoeg of tijdje ongezond geleefd en wil je weer snel in topvorm geraken? Een Personal trainer helpt je snel weer op de goede weg met uitgekiend voedingadvies. Dit middels een eet- en voedingsschema i.c.m. een cardio- en krachttraining fitness trainingsschema.

Een uniek manifesto voortkomende uit een creatieve strategie & business coaching? Justgrant helpt u op weg : leg contact!:

 

 

Ons op locatie boeken?

Wilt u ons op locatie boeken? Vul dan onderstaand contactformulier in. Wij zullen uw aanvraag zo spoedig mogelijk in behandeling nemen.

Schrijf je in!

Ben je danser, hostess of model? Vul dan onderstaand formulier in om je aan te melden bij Dance Agency.

Heeft u vragen?

Contact opnemen