Boek dansers, dance acts, entertainers, stylisten, hostessen, modellen en artiesten via info@danceagency.nl.

Boekingskantoor Dance Agency is gespecialiseerd in urban en entertainment dance en is online te boeken. Maak ook gebruik van ons netwerk in heel Nederland en België.

Lees meer

Popping and locking

Popping and locking is een dansstijl waarin gedanst wordt met een bepaalde techniek. Je spant snel je spieren aan en ontspant ze weer, waardoor je lichaam een bepaalde beweging maakt. Uiteraard gebeurt dit op het muziekritme, waardoor een dans ontstaat. Ook als je nog geen ervaring hebt met dansen of hiphopdans dan is het mogelijk om popping and locking te gaan doen.

Meer over popping and locking

Over popping and locking wordt vaak gezegd dat het je lichaam laat 'schokken'. Dit komt door de manier waarop je je spieren aanspant. Door de korte, krachtige aanspanning ontstaat een schokkend effect. Daarnaast kun je door het toepassen van de poppingtechniek je voortbewegen als een robot. De combinatie met locking ontstaat wanneer je je spieren loslaat.

Popping, locking zijn de twee meest bekende termen van de dansstijl, maar in feite bestaat popping en locking uit nog veel meer. Andere technieken die vaak in combinatie met popping en locking kunnen worden gebruikt zijn: floating, gliding, sliding, strobing, vibrating, waving, animation, boogaloo, dime stopping, en puppeting. Dankzij deze technieken kan de danser meer variatie in zijn dans aanbrengen, wat de performance weer zal verbeteren.

Popping and locking lessen volgen

Vind je popping and locking helemaal te gek en wil je zelf ook leren hoe je je lichaam met deze technieken kan laten voorbewegen op muziek? Meld je dan aan voor de lessen popping and locking van Dance Agency! Je kunt bij ons een gratis proefles aanvragen. Neem contact met ons op voor meer info.

Workshop popping and locking

Dance Agency verzorgt workshops popping and locking. Boek een workshop.

Ons op locatie boeken?

Wilt u ons op locatie boeken? Vul dan onderstaand contactformulier in. Wij zullen uw aanvraag zo spoedig mogelijk in behandeling nemen.

Schrijf je in!

Ben je danser, hostess of model? Vul dan onderstaand formulier in om je aan te melden bij Dance Agency.

Heeft u vragen?

Contact opnemen