Boek dansers, dance acts, entertainers, stylisten, hostessen, modellen en artiesten via info@danceagency.nl.

Boekingskantoor Dance Agency is gespecialiseerd in urban en entertainment dance en is online te boeken. Maak ook gebruik van ons netwerk in heel Nederland en België.

Lees meer

Krumping

Krumping is een dansstijl die deels is gebaseerd op de hiphop. Bij krumping wordt ook gebruik gemaakt van mime. Mime is een theatervorm waarbij een acteur situaties en emoties uitbeeld met het lichaam. Door het gebruik van mime is deze dansstijl voor veel mensen begrijpbaar. Met krumping kun je dus situaties en emoties uitbeelden in combinatie met dans.  

Krump

Bij krump draait alles om energie en ook een beetje om acrobatische bewegingen. Door de combinatie van deze bewegingen is krumping een dansstijl waardoor veel mensen zich vrijer gaan voelen.  Krumping is van oorsprong bedoeld om jongeren een uitlaatklep te bieden voor alle agressie waarmee ze te maken krijgen in het dagelijkse leven. Iedereen die van vrij en energieke bewegingen houdt zal krumping leuk vinden. In de krump wereld worden ook vaker battles georganiseerd. Krump kent zelfs specifieke woorden die alleen bij krump worden gebruikt.  Een van deze woorden is ''Buck'', hiermee wordt iemand bedoeld die uitblinkt in deze dansstijl.

Krump dance

Bij krump wordt er zelden gebruik gemaakt van gechoreografeerde dans. Dansers worden bij deze dansstijl gestimuleerd zelf danspassen te bedenken. Het spontaan creëren van concepten maakt krumping een unieke dansstijl. Improvisatie staat centraal tijdens de lessen krump. Bij elke dansstijl hoort weer andere muziek. Krump wordt meestal gedanst op vrolijke en snelle muziek. Elke danser krijgt energie en wordt vrolijk van deze soort dans.

Op onze dansschool kun je ook lessen krump volgen. Deze zijn vooral geschikt als je op zoek bent naar een dansstijl waarbij je kunt freestylen.

Dansers en danseressen boeken die kunnen krumpen? Neem dan contact met ons op of plaats direct een boeking.

Ons op locatie boeken?

Wilt u ons op locatie boeken? Vul dan onderstaand contactformulier in. Wij zullen uw aanvraag zo spoedig mogelijk in behandeling nemen.

Schrijf je in!

Ben je danser, hostess of model? Vul dan onderstaand formulier in om je aan te melden bij Dance Agency.

Heeft u vragen?

Contact opnemen