Boek dansers, dance acts, entertainers, stylisten, hostessen, modellen en artiesten via info@danceagency.nl.

Boekingskantoor Dance Agency is gespecialiseerd in urban en entertainment dance en is online te boeken. Maak ook gebruik van ons netwerk in heel Nederland en België.

Lees meer

Breakdance leren

Vind jij hiphop muziek leuk? Dan wil je natuurlijk ook graag kunnen dansen op deze muziekstijl. Breakdance is een dansstijl die jou zeker zal aanspreken. Wij bieden breakdance lessen aan. Natuurlijk kun je altijd een kijkje komen nemen bij een les. Een proefles aanvragen is ook mogelijk.

Breakdance lessen

Eind jaren 70'en begin jaren 80' is deze dansstijl ontstaan in New York. De dansstijl won al snel aan populariteit in de zwarte achterstandwijken. Dj's stonden in deze tijd op straat te draaien met een draaitafel en een mixer. De break van een nummer lieten ze met deze apparatuur eindeloos doordraaien. Breakdance wordt vaak ook geassocieerd met rapmuziek en graffiti. De dansstijl breakdance kent vele bewegingen. Een eigen stijl,originaliteit en expressie staan centraal binnen de breakdance.

Breakdance battles

Binnen de breakdance worden ook wedstrijden gehouden. Deze wedstrijden staan beter bekend als battles. Er zijn verschillende soorten battles zoals 1on1(1 tegen 1). Juryleden bepalen wie er gewonnen heeft en dus wie de beste is. Breakdance is een dansstijl die je individueel kunt beoefenen. Vaak is het leuker om in groepsverband te sporten. Bij breakdance bestaan ook groepen die samen dansen. Deze groepen noem je crews. Deze crews doen samen mee aan battles, shows en trainen vaak ook gezellig samen. Bij het breakdancen zijn enorm veel danspassen mogelijk. De danspassen bij het breakdancen noem je ook wel moves. Breakdance is een dans die veel (jonge) mensen zal aanspreken. Je kan je er makkelijk in onderscheiden door zelf passen te bedenken.

Spreekt deze vorm van dansen je aan? Neem dan contact met ons op voor een proefles! Dance Agency is dé dansschool waarbij jij leert breakdancen!

Workshop breakdance

Dance Agency verzorgt ook breakdance workshops. Wilt u ons boeken voor het geven van een workshop op uw evenement? Klik dan hier!

Ons op locatie boeken?

Wilt u ons op locatie boeken? Vul dan onderstaand contactformulier in. Wij zullen uw aanvraag zo spoedig mogelijk in behandeling nemen.

Schrijf je in!

Ben je danser, hostess of model? Vul dan onderstaand formulier in om je aan te melden bij Dance Agency.

Heeft u vragen?

Contact opnemen